Sila buat Pilihan

  • Size(Ready Stock)
    0
    0
    0
    0
    0
    0

Sport Bra




Bra yang super duper selesa bila dipakai time kat rumah..saya suka dgn bra ni, mudah dipakai, takde cangkuk, takde wire dan boleh sorokkan lemak2 tepi badan..so bila pakai kat rumah time2 pkp ni, mmg rase selesa compare dgn bra yg ada wire.. kalau nak baring atau tidur siang hari pun tak yah buka bra ni..

Untuk ibu yang menyusu kan baby pun sesuai pakai..selak baju, angkat bra..settle..baby pun tak tertunggu2 atau mengamuk bila nak menyusu..hehe 

Untuk ibu yg mengandung pun sesuai jugak sis.. sbb dada akan membesar sedikit bila kandungan membesar kan? so kalau pakai bra yg ada cup or wire tu agak ketat lah sikit..susah nak bernafas nnti..pakai bra ni, terus rasa selesa..

Nak senam , nak berkebun, nak memasak, mmg sesuai pakai bra ni sis.. tak rasa berlengas atau rimas , pendek kata, boleh pakai all seasons..bila2 masa, di mana jua.

Skrg ni kita ada OFFER PKP sis..

==============

OFFER PKP:

1set: RM59 FREE POS

3set: RM150 FREE POS

================



SH23 07 - Sport Bra Set - Classic Color(3pcs)
SH23 08 - Sport Bra Set - Classic Exclusive(3pcs)
SH23 08 - Sport Bra Set - Pastel Color(3pcs)
SH23 09 - Sport Bra Set - Modern Color(3pcs)
Paparan 1 hingga 4 daripada 4 (1 Halaman)