Kurung Pastel


FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu!


Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan

Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai

Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu

Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak

Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je!

Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL)

TERMA: TIADA PENUKARAN/PEMULANGAN UTK ITEM OFFER


Tiada produk dalam kategori ini.